Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович, определи играта на

...
Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович, определи играта на
Коментари Харесай

Миланович: Днес играхме по-добре, отколкото срещу Лудогорец

Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович, дефинира играта на своя отбор при загубата от ЦСКА с 0:1, като „ по-добра “ от тази при триумфа над Лудогорец с 3:1 в първия кръг.

„ Искам да поздравя ЦСКА за успеха. Във всичките 90 минути те бяха по-добрият тим. В първите 25 минути влязохме много мъчно, а ЦСКА ни сложи напрегнат и ни вкара първи гол. В последните 15 минути започнахме да намираме своя темп. ЦСКА показва добра организация в отбрана, само че ние се противопоставихме през целия мач “, съобщи Неманя Миланович.

„ Играхме по-добре в този мач, в сравнение с против Лудогорец – изключително физически “, сподели още той.

„ Не съм казвал, че нашата цел 7-мото място – не е правилно. Моята фантазия е това, станала неточност. Нашата цел е да останем в елита на България. Ще действаме малко по малко “, сподели старши треньорът на Крумовград.

„ Вярвам, че можем да създадем добър мач с Черно море, както и против Лудогорец и ЦСКА. Очаквам да сме по-силни в идващия мач, тъй като ще имаме повече време за подготовка. Не имам вяра да имаме нови попълнение. Искам да благодаря на всички почитатели, които пътуват да гледат мача. Победата против Лудогорец бе исторически и я обричам на нашите почитатели, които се надявам да ни поддържат във всеки мач “, приключи Неманя Миланович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР