Старши треньорът на Интер Антонио Конте сподели, че победата над

...
Старши треньорът на Интер Антонио Конте сподели, че победата над
Коментари Харесай

Конте: Победата над Ювентус ни показа, че сме на правилния път

Старши треньорът на Интер Антонио Конте показа, че успеха над Ювентус е нараснала увереността на тима му, само че предизвести играчите, че не би трябвало да се отпускат. Утре " нерадзурите " гостуват на Удинезе.

" Никога не би трябвало да подценяваш някой в Серия, изключително Удинезе, който има ясна еднаквост и е чудесно провеждам. Срещу Аталанта се видя, че те могат да основат проблеми на всеки ", съобщи Конте.

" Срещу Ювентус изиграхме страховит мач, направихме малко неточности, възползвахме се от техните недостатъци. Заслужавахме да спечелим. Победата ни даде три точки и ни накара да разберем, че сме на верния път. Трябва обаче да сме наясно, че можем повече. Тези мачове ще ни оказват помощ да работим още повече ", добави той.

" Преди година и половина започнахме ново пътешестване и се подобрихме във всяко отношение. Имаме верния метод в мачовете. От време на време стъпките обратно ни оказват помощ да разберем, че в случай че желаеме да реализираме нещо значимо, правото на неточности е минимално. Не би трябвало да сме удовлетворени от актуалните триумфи, а да мислим за напред ", сподели още Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР