Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев остана много доволен

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев остана много доволен
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Няма значение в коя минута вкарваме, важно е крайният резултат да бъде в наша полза

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев остана доста удовлетворен след

Единственото попадение за " гробарите " означи Георги Вълчев от дузпа в добавеното време на срещата, като на халфа му се наложи да стреля два пъти от бялата точка, защото при първото му осъществяване имаше интервенция на вратаря Георги Петков, само че при повторенията се оказа, че позицията на стража е била нередовна.

" Няма значение в коя минута вкарваме, значимо е крайният резултат да бъде в наша изгода. През първото полувреме играхме по-добре от Славия и пропуснахме чисто състояние, а през втората част те бяха по-добри от нас. В края обаче спечелихме с дузпа. Като цяло съм удовлетворен, само че има неща за възстановяване ", съобщи Пенев.

Наставникът на пазарджиклии похвали още своите футболисти за проявения темперамент и изрази вяра, че в най-скоро време ще може още веднъж да разчита на част от главните си играчи.

" Днес играхме разнообразно и ни се получиха нещата. Момчетата демонстрираха темперамент и до последно искахме да спечелим трите точки. Имаме съществени футболисти отвън строя, само че се надявам те да бъдат възобновени за идващите мачове ", приключи Любослав Пенев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР