Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев похвали своите футболисти за

...
Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев похвали своите футболисти за
Коментари Харесай

Любо Пенев: Една точка е по-малко от три

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев похвали своите футболисти за характера, който демонстрираха при равенството 1:1 против Черно море вкъщи. Пазарджиклии заобиколиха загубата с гол надълбоко в добавеното време. Пенев обаче означи, че няма по какъв начин едната извоювана точка да е с цената на три, тъй като едно е по-малко от три.

„ Не може точката да е с цената на три, тъй като три е повече от едно, а едно е по-малко от три. Характер и държание, до момента в който не свирне съдията. Това желая от момчетата. Пак ще ги поздравя. На полувремето им обърнах внимание на 2-3 точки. Първата беше, че в днешния мач в доста обстановки допуснахме механически брак. Не е разумно за нашите футболисти. Приемам, че се случва, само че през днешния ден прекомерно доста. Една причина е тим като Черно море да бъде рисков за нашата врата. Това е единствената промяна, която направих “, сподели наставникът на Хебър.

„ Много се веселя, гордея се с футболистите, с работата, която правят всеки месец. Отборът прогресира. Това са обстоятелства. Характер, отговорност, професионализъм се пробвам да предавам през цялото време. Не става незабавно. Доволен съм “, продължи той.

„ Георги Николов се остаряла доста, беше явно, че е изгубил от игровия темп. Не си припомням към този момент по кое време го наказаха. Тренировката си е подготовка, само че мачът си е мач “, сподели още Любослав Пенев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР