Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев бе доволен след победата

...
Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев бе доволен след победата
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Този отбор пише нова история за клуба

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев бе удовлетворен след успеха на своя отбор с 2:1 над Пирин (Благоевград) в четвъртфиналите в шампионата за Купата на България по футбол. За първи път в клубната си история Хебър се класира за полуфиналите в конкуренцията.

" Започнахме мача леко обезпокоени, което намирам за обикновено. Въпреки всичко, създадохме 2-3 обстановки, които не бяха толкоз чисти, само че бяха преди опциите за Пирин. Те имаха доста положителни положения, които Дебърлиев извади. В края на полувремето вкарахме гола, който ни даде преднина и през втората част продължихме по същия метод - без да се тормозим, да търсим успеха и да бъдем покрай противниковата врата ", съобщи Пенев.



" Момчетата непрестанно напредват. Аз се веселя и ги приветствам за това. Мачът се играе от първата секунда до последния съдийски сигнал. Това не е първият мач и се надявам да не е и последният, в който вкарваме в последните минути. Това е значимо за характера и стила на един тим. Този тим написа нова история за клуба. Наслаждаваме се на успеха. Мисля, че тези триумфи значат доста ", сподели още Любослав Пенев след триумфа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР