Старши треньорът на говори пред медиите преди първата тренировка на

...
Старши треньорът на говори пред медиите преди първата тренировка на
Коментари Харесай

Любо Пенев: Целим се в шестицата, търсим футболисти на няколко позиции

Старши треньорът на приказва пред медиите преди първата подготовка на отбора за тази година. Той призна, че тимът му се бори за класиране в първата шестица и ще стори всичко, с цел да може това нещо да се случи.

" Засега нямам информация да имаме контузени, в този момент приказвах с тях. Добре са и идват от една не къса отмора. Виждам ги добре, а през днешния ден е първа и вработващата подготовка. Това е естествена информация. За мен е значимо здравето на играчите. До през вчерашния ден беше хубаво време, само че през днешния ден е по-различно. Вали дъжд, мощен вятър и желая да ги предпазя.

Тренировките, които могат да се организират в зала, ще са тук. Имаме страхотна такава и когато можем, ще го вършим. Днес тренировката няма да е тежка. Има отдалеченост сред нас и тимовете отпред, само че ще пробваме да поправяме нещата. Така споделям и на играчите, че се целим в Топ 6. Ще има нови играчи на разнообразни постове. Когато дойдат, тогава ще разясняваме. Това са вътрешни тематики и не е хубаво да ги разясня.

Има време, защото толкоз неразбираеми неща има в БФС… Има доста време, не чета, интересувам се, само че не виждам какво се случва там. Отговарям правилно, а това е тематика, която изисква повече време и детайлности. С едно изречение – не става.

Преследваме високи цели, момчетата имат капацитет и гоним шестица. Трябва да си свършим работата. Не можахме да спечелим точките, които искахме в края, въпреки че играхме добре, само че това към този момент е история. Към момента се разделихме с няколко индивида, само че твоа са хора, с които започваме подготовката. Сега те са тук и остават ", разяснява Любо Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР