Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов сподели

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов сподели
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов показа упованията си преди дербито с ЦСКА от деветия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя, 17 септември, от 20:15 часа на стадион " Българска войска ".

" Върнаха се националните състезатели, разполагаме с съвсем всички футболисти, уповавам се да се представим добре и да излезем спечелили. Фаворити в шампионата мъчно може да се каже кой е, най-важното е да покажем едно положително лице и игра и да сме хората, които се радваме повече. Аз разговарях с футболистите, играем си мач като мач, най-важното е да покажем нашето лице и да се поздравим с триумф. Независимо от класирането, ние би трябвало да излезем стимулирани - разполагаме с извънредно положителни футболисти и този тим заслужава да се надиграва и да побеждава ", съобщи наставникът.

Панайотов също по този начин изрази оптимизъм за изхода от дуела.

" Надявам се на положително показване и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото - без значение дали сме по-напред в класирането, би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да спечелим трите точки ".
 Симеон Петров преподписа с ФК ЦСКА 1948
Симеон Петров преподписа с ФК ЦСКА 1948

До 2027 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР