Старши треньорът на дублиращия тим на Спартак (Варна) Васил Петров

...
Старши треньорът на дублиращия тим на Спартак (Варна) Васил Петров
Коментари Харесай

Васил Петров: Имаме желанието да се представим добре пред нашата публика

Старши треньорът на дублиращия отбор на Спартак (Варна) Васил Петров приказва пред Sportal.bg за идното в петък варненско дерби сред дублиращите отбори на Спартак и Черно море на стадион " Спартак ". 

" Очакваме всички с интерес този мач. В първия дуел през есенния полусезон загубихме с 1:2 на " Тича ", само че имаме желанието да се представим добре пред нашата аудитория на клубния стадион. В първия мач се случиха неприятна подиуми, само че считам, че органите на реда ще се оправят. Нашата задача е да играем футбол. Нямам проблеми с контузени или осъден играчи. Хубаво би било, в случай че подсилим отбора с младите играчи от представителния отбор Иван Дичевски и Дани Начев, само че това е въпрос на преценка от страна на треньорския щаб на мъжете.

Не се колебая в подкрета на нашите правилни почитатели. Аз съм уверен, че една победа ще влее прохлада в редиците. Мисля, че клубът се развива в вярната посока. Единственото, което ни липсва, са точките. Има още срещи, в които се надявам да вземе нужния брой точки и да останем, само че даже и да не се случи това, пътят е начертан и считам, че с тази добра организация, която създадохме, е въпрос на малко време положителните резултати да дойдат ", съобщи Петров. 
 Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg " Домът на почитателите " за огромното дерби сред ЦСКА - София и Левски
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР