Старши треньорът на дублиращия отбор на Ботев Пловдив - Неманя

...
Старши треньорът на дублиращия отбор на Ботев Пловдив - Неманя
Коментари Харесай

Треньорът на дубъла ще води Ботев за Купата

Старши треньорът на дублиращия тим на Ботев Пловдив - Неманя Миланович, ще води представителния отбор на " канарчетата " в мача от 1/16-финалите в шампионата за Sesame Купа на България против третодивизионния Черноморец Балчик, оповестиха от клуба. Причината е, че наставникът на първия тим на " жълто-черните " Желко Копич е осъден и няма да право да бъде на аварийна пейка на пловдивчани за идния дуел.

Ето какво написаха от Ботев в обществените мрежи:

Ботев (Пловдив) гостува на Черноморец (Балчик) в среща от 1/16-финалите за Купата на България.

Двубоят е в петък от 12:30ч. на стадион " Балчик " в морския град Балчик.

Пловдивчани ще бъдат водени от треньора на дублиращия тим на Ботев - Неманя Миланович.

Отборът на Черноморец (Балчик), който играе в Североизточната Трета лига, ще зимува преди всичко, откакто от 13 изиграни мача, събра 37 точки. За Купата на България, моряците стартират непосредствено от този кръг.

За Ботев срещата е от извънредно значимо значение. През седмицата треньорът на " жълто-черните " Желко Копич съобщи, че тимът би трябвало да се показа допустимо най-добре в шампионата за Купата на България, с цел да се преследва класиране по-напред в шампионата.

" Канарчетата " влизат в мача без Самуел Супрайен, Мохамед Брахими и Николай Минков, които търпят наказване заради насъбрани картони.

През седмицата " Ботевистите " упражняваха по един път дневно, като заниманията се организираха първо във фитнес залите, а по-късно на терен.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР