Старши треньорът на Добруджа Сашо Ангелов даде мнението си след

...
Старши треньорът на Добруджа Сашо Ангелов даде мнението си след
Коментари Харесай

Сашо Ангелов след контролата с Черно море: На този етап съм доволен от подготовката

Старши треньорът на Добруджа Сашо Ангелов даде мнението си след контролната среща сред Черно море и неговия отбор. Варненци победиха тима от Добрич с 4:2.
 Черно море загря за шампионата с триумф над Добруджа Черно море загря за шампионата с триумф над Добруджа
" Едно е контрола, друго е формалният мач, там напрежението е друго, само че мисля, че вървим в вярна посока. Играем нападателен футбол, в цяла Европа се играе нападателен футбол, постаравам се това да вършим, има млади момчета, които желая да израстват. На този стадий съм удовлетворен от подготовката. Другата седмица дават малко " тежко " време, студено, само че нека не ни изиграе времето неприятна смешка. Първи домашен мач, едно да играеш на открито, друго вътре, едно е да играеш на добър терен, друго - на неприятен. Всичко допустимо ще създадем да свършим работа. Взел съм решение за футболистите на проби, ще го разглася в понеделник.

За мача с Беласица съм оптимист. Те са твърд тим, корави момчета с македонски дух, тежък мач чакаме, дай Боже да се оправим. Не единствено в Добрич, в цяла България в провинциалните градове обичат хора, които се раздават. Абсолютно се получава това, което постоянно съм желал - отвесен футбол, а не по ширина, само че има моменти, когато и този футбол се практикува по отношение на резултата ".

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР