Старши треньорът на Черно море - Георги Иванов, коментира и

...
Старши треньорът на Черно море - Георги Иванов, коментира и
Коментари Харесай

Гонзо в атака: Митов трябваше да си тръгне още след виковете Оставка!

Старши треньорът на Черно море - Георги Иванов, разяснява и обстановката в някогашния му клуб Левски, като направи забавно изявление по отношение на държанието на Николай Митов.

" Не мога да разясня за Николай Митов, тъй като не бих позволил да се слага на негово място. Не може зад тила ти да договарят с различен треньор и ти да седиш и да тренираш тима! Тук към този момент нещата опират и до достолепие. Той трябваше да си тръгне още, когато почитателите започнаха да скандират крясъци " Оставка ". Оценката я дава публиката. Левски мъчно ще стане първенец тази година. Лудогорец и ЦСКА си резервираха тимовете, до момента в който Левски занапред ще гради тим. Това става с време, а не за ден, два. Левски би трябвало да си реши проблемите по-рано, тъй като това ги дърпа обратно ", съобщи Гонзо за " Диема спорт ".

" Всеки добър треньор с престиж и самочувствие би трябвало да се оправи със обстановката в Левски. Трябва да се усъвършенства отношение сред аудитория и управление и така нататък, тогава нещата могат да се получат ", добави още Иванов.

 Георги Иванов: Черно море ще е по-интересен тим по отношение на последните години
Георги Иванов: Черно море ще е по-интересен тим по отношение на последните години

" Показваме по-атрактивен футбол ", съобщи Гонзо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР