Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес остана доволен след

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес остана доволен след
Коментари Харесай

Моралес: Това беше най-добрият мач на Ботев по време на подготовката

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес остана удовлетворен след последната контролна среща на неговия отбор от зимната подготовка, в която отборът от Враца приключи при нулево тъждество като посетител на Ботев (Пловдив). Той изясни, че главната цел пред врачани през пролетния дял от шампионата е оставане в елита на българския футбол.

" Получи се доста добра инспекция. Това беше най-хубавият мач на Ботев (Враца) от началото на зимната ни подготовка. Имаше доста усърдие от футболистите, които демонстрираха ужасно отношение. Получи се много оспорван мач със обстановки и пред двата тима.
 Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) се занулиха при завръщането на Неделев в игра
Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) се занулиха при завръщането на Неделев в игра

Двубоят се игра на клубната база на " канарчетата " в " Коматево "

Трябва ни повече централизация, повече акуратност пред противниковата врата, както и по-добра организацията в отбрана. Доволен съм, тъй като от този мач се видя насоката къде би трябвало още да се подобряваме ", съобщи Моралес.

Наставникът на Ботев (Враца) обърна внимание и на каращия проби в отбора Диого Барбоса.

" Барбоса пристигна в отбора по моя рекомендация. Знам равнището на този играч. Направи три тренировки с нас и през днешния ден изигра цялостни 90 минути. Направи ми доста положително усещане. Доволни сме от неговите изяви и отношението му към подготвителния развой. Имаме още няколко дни, с цел да вземем решение дали го притеглим в състава ", изясни старши треньорът на Ботев (Враца).
 Бразилец укрепи Ботев (Враца)
Бразилец укрепи Ботев (Враца)

Лукас Брамбила за последно бе част от катарския Ал Масаймер

Моралес съобщи, че главната цел пред неговия тим напролет е оставане в елита на българския футбол.

" Основната ни цел продължава да бъде оставането в Първа лига. Ако можем да я изпълним още преди плейофната фаза на шампионата, ще бъде отлично. Ако обаче не успеем, ще би трябвало да се борим за оцеляването си по-късно. Вярвам, че когато имаме компликации, би трябвало да диря грешките в себе си, а не във футболистите ", приключи Даниел Моралес.
 Мартин Атанасов и Ботев (Враца) се разделиха
Мартин Атанасов и Ботев (Враца) се разделиха

По взаимно съгласие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР