Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира равенството 1:1

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира равенството 1:1
Коментари Харесай

Моралес: Слава на Бога, че вкарахме една точка в касата

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес разяснява равенството 1:1 против Спартак Варна вкъщи в мач от първия кръг от плейофната фаза в долната шестица.

„ Когато гледаме действително мача, знаем, че Спартак пристигна за един от последните си шансове за оставане в групата. Имат добър тим. И през седмицата споделих без подценяване на обстановки и без подценяване на мача. Имаше обстановки, които можехме да изиграем по-д0бре. И най-после няколко обстановки имахме, с които можехме да спечелим 3 точки “, стартира той.

„ Труден мач, вманиачен мач. Слава на Бога, че вкарахме една точка в касата. Всяка точка, която влиза в касата е добре пристигнала. Има неща, които приготвяме при започване на мача. Противникът противодейства. Те трансформираха някои неща, ние променихме някои неща. Спартак влезе по-добре в мача. В началото на второто полувреме беше мъчно. Нещата се получиха. Не станаха както аз желаех, само че в последна сметка взехме точка, която и ние, и те искахме “, продължи той.

„ Това е групова игра. Колективът оказва помощ на характерностите. Не може Браян Переа да ни носи самичък, както не можеше и Бабунски преди. Малко хора в България могат да играят добре с тил към вратата. Тази обстановка е по-трудна. Надявам се Браян да се оправи за идващия мач. Ботев Враца може да се избави, когато виждам разликата с третия изпод нагоре да е задоволителна. Мачът с Берое ще е огромна борба. Надявам се да сме по-спокойни и да спечелим трите точки “, сподели още бразилецът.

Дани Моралес разяснява и самостоятелните борби с останалите треньори от групата на изпадащите: „ Хора, които са дали доста за футбола. Няма какво да разясня за бате Любо, за Херо, който ми беше треньор, за Балъков. Аз съм най-неопитен, доста съм под тях към момента. На мен ми е кеф да играя против тях. Надявам се един ден да съм като тях, не като трофеи и триумфи, а като държания. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР