Старши треньорът на Ботев Пловдив - Стефан Стоянов, говори след

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив - Стефан Стоянов, говори след
Коментари Харесай

Стефан Стоянов: Чувствам се като оракула на Аполон в митологията

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Стефан Стоянов, приказва след успеха на неговия тим с 2:1 в гостуването си на Локомотив София. 

„ Доволен е доста мощно казано. Всеки човек си пречупва нещата през неговата призма. Не мисля, че сега се усещам доста прелестно “.

„ Това са наличните футболисти в Ботев, само че те с професионални контракти, положителни футболисти. Те са евентуално хора, които могат да демонстрират такава игра, каквото показвахме през второто полувреме. Хора, които с готовност, да работят и да стават по-добри, а съм индивидът, който ще ми помогне в това отношение “.

„ Николай Минков е значителен % от хората, които бяха на терена. Дадоха това, на което са способни. Имаха някаква неосведоменост първоначално, само че оттова нататък всички хора, които бяха второто полувреме на терена, дадоха това, на което са способни. Получи се добър резултат, имахме много положения. Добиха към този момент самочувствие и могат да играят футбол. Той (Минков) се оправдава, само че не е направил нещо, което не е футболно. Грешки, дузпи постоянно стават “.

„ Нормално е всеки клуб да преследва неговите си ползи. Интересите на Ботев са да играе футбол и футболистите в тима да стават по-добри, в тази ситуация юношите да придобият някакво самочувствие. Ние ще излезем с много млад състав, само че главната цел ще бъде да играем футбол, защото с тези футболисти, които ще излезем, ще имат предпочитание, мотивация, апетит и пред аудитория, която имам вяра, че ще ни поддържа. Оптимист съм за мача от чисто футболно позиция и от ползите на Ботев. Интересът на Ботев сега не е крайният резултат на самия мач, а какво става по време на него “.

„ Обикновено давам образци, които би трябвало да се изясняват. Чувствам се като оракула на Аполон в митологията. Той е бил човек, който постоянно е казвал и  познавал истината, само че никой не му е вярвал. Горе-долу по същия метод се усещам и аз. За повторно поемам тим в края на сезона, остават един-два мача. Хората са изморени, леко обезверени, съумяваме да вдигнем настроението. Но истината е действително, че никой не ми има вяра. Чисто статистически е по-вероятно да има чужденец треньор, в сравнение с да остана аз “, съобщи Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР