Старши треньорът на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, се оплака,

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, се оплака,
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Във втори пореден мач има съдийски гаври с нашия отбор

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, се оплака, че съдиите се " гаврят " с " канарчетата " във втори следващ мач от българската футболна Първа лига. , откакто в края на първото полувреме бе анулиран гол на Самюел Акере.

" Имахме задоволително голови положения и въпросът бе да отбележим един гол. След това щеше да стане по-лесно. Изключително отчаян съм, че не успяхме да победим, само че във втори следващ мач има съдийски гаври с нашия тим. Не знам каква е повода. Миналия мач никаква дузпа и червен картон, а в този момент ни се анулира гол. Това повлия доста на крайния излаз ", сподели Генчев незабавно след последния съдийски сигнал на стадион " Христо Ботев " в Благоевград.

" Пирин накъсваше играта и футболистите им лежаха на терена. От това никой не печели. Съдията повлия и за накъсването, без да прави забележка на играчите на Пирин. Това постоянно облагодетелства по-слабия тим ", добави експертът.

" Трябва да вземем футболисти, които могат да вкарват. Все още нямаме гол с игрова обстановка, а сме създали над 13 положения ", приключи Станислав Генчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР