Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров сподели очакванията си

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров сподели очакванията си
Коментари Харесай

Киров преди дербито: Футболистите знаят, че трябва да се раздадат на 100%

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров показа упованията си за дуела против градския противник Локомотив. Двата тима излизат един против различен в пловдивското дерби от 23-ия кръг на шампионата в неделя (4 март) от 15:00 часа на "Лаута ". Срещата ще се излъчва прякo по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Също можете да наблюдавате дуела минута по минута на GONG.BG.

Бруно Акрапович: Надявам се играчите да излязат пределно мобилизирани в дербито

Два дни преди срещата наставникът на "жълто-черните " разяснява ситуацията в отбора в навечерието на мача:

"Очаквам да се получи едно същинско дерби. Знаете, че това са мачове с по-различен заряд. От първостепенно значение в тези дуели е всеки един от състезателите да се раздаде на 100%. Нашите футболисти знаят това. Ще бъде сложен мач против съперник, който е с много изменен състав спрямо есента. Надявам се, че сме успяли да ги разучим по най-хубавия метод, както и че ще успеем да срещнем играчите със мощните и слабите страни на Локомотив ", съобщи Киров.

"Неприятно е, когато запишеш две следващи загуби и освен това състояние е обикновено настроението да не е изключително положително. Задачата на нас - треньорите е да извадим тима от това положение и да настроим състезателите, тъй че да са оптимално подготвени за дербито ", добави още треньорът на Ботев.

Киров разяснява и въпроса с наказването на главния си състезател в центъра на отбраната Пламен Димов:

"Имаме няколко разновидността, в които да подредим отбраната в отсъствието на Пламен Димов. Разполагаме също по този начин с задоволително време да решим на кой от тези разновидности да заложим в мача. Не мисля, че наказването на Пламен би трябвало да ни смущава. Напротив - когато един играч отсъства, този който го заменя е окуражен да покаже най-хубавото от себе си. "

В умозаключение Николай Киров се обърна и към публиката на Ботев:

"Разчитаме на поддръжката на нашите последователи, защото тя е доста значима за нашия тим. Много пъти съм казвал, че когато те са с нас се усещаме доста по-уверени и спокойни. Нека почитателите да дадат най-хубавото от себе си на трибуните, ние ще се опитаме да създадем същото на терена. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР