Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович изрази сериозни съжаления

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович изрази сериозни съжаления
Коментари Харесай

Желко Петрович: Ботев незаслужено загуби, аз не бих минал детектор на лъжата

Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович изрази съществени съжаления за загубата 0:1 от ЦСКА в 9-ия кръг на efbet Лига. Сръбският експерт изясни за какво смята, че отборът му е изгубил несправедливо.

В същото време той разяснява относително сбито тематиката с детектора на лъжата, на който бяха подложени чиновниците на клуба през седмицата. Петрович разкри, че той персонално не е прекосявал инспекцията, а и не би се съгласил.

„ Мисля, че не заслужавахме да загубим. През първото полувреме играхме доста добре, даже по-добре от противника. Свършихме работата си по този начин, както би трябвало, и то против един от най-силните отбори. Да не кажа, че даже трябваше да имаме задатък в резултата. Сами загубихме мача”, сподели Петрович пред DIEMA SPORT.

„ През второто полувреме ЦСКА подвигна оборотите. На почивката си говорихме, че би трябвало да държим топката и да не даваме на противника да ни притиска. През втората част загубихме топката в нашата половина и оттова последва контраатаката. Загубихме мач, който не биваше да губим. Това можеше да е положителен резултат, който да използваме като основа в развиването си.”

„ Тодор Неделев помагаше в отбранителен проект. В предни позиции знаем какво умее той. Говорим за състезател, който може да създаде гол във всяка една обстановка. Днес освен той не съумя, само че и целият тим. Като цяло беше тежък мачът.”

„ Детекторът на лъжата? Аз съм тук, с цел да бъда треньор. Какво се случва и какви са решенията на управлението, би трябвало да питате тях. В понеделник дойдохме, събрахме се. Във вторник чухме, че има нещо сходно. Тренирахме доста добре. За мен това не е тематика. Тези въпроси са към управлението.”

„ Аз не съм минавал през детектора. Аз съм честен човек, няма какво да укривам. Няма потребност да минавам през такова нещо. Не бих се и съгласил да го сторя. Аз съм честен човек, не укривам нищо, не бих излъгал за нищо. Не знам за какво и футболистите са били подложени на това. Тези ходове не са в моите компетенции, би трябвало да питате ръководството”, приключи Петрович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР