Старши треньорът на Ботев Пловдив използва клубния сайт на канарчетата,

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив използва клубния сайт на канарчетата,
Коментари Харесай

Валентич взима окончателно решение за бъдещето си в Ботев Пловдив след реванша с АПОЕЛ

Старши треньорът на Ботев Пловдив употребява клубния уебсайт на " канарчетата ", с цел да разгласява публично изказване по отношение на бъдещето си в клуба.

От началото на сезона " жълто-черните ", които предходната акция завоюваха бронзовите медали в Първа лига, позволиха три следващи проваляне и заемат последното място в крайното класиране.

В европейските клубни шампионати нещата за Ботев са разнообразни, като пловдивчани приключиха наедно 0:0 с АПОЕЛ на Националния стадион " Васил Левски ", а в четвъртък им следва реванш в Кипър, като българският отбор има всички предпоставки да продължи напред към третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Именно след мача в Никозия, Валентич ще разгласи дали остава отпред на " канарчетата " или напуща Ботев Пловдив.

Изявлението на Азрудин Валентич:

" Уважаеми Ботевисти!

Аз, Азрудин Валентич, се обръщам към Вас обществено, за първи път от деветнадесетте месеца на моята работа в нашия обичан клуб.

Разочарованието е огромно, тъй като сезонът не потегли в посоката, която чакахме. Това отчаяние е основателно, тъй като Ботев е клуб, който постоянно има потребност и желае да побеждава, без значение кой е противникът насреща.

Цялата отговорност за неприятните резултати е моя, тъй като аз съм треньор на тима и вземам крайните решения!

Не тичам от отговорност. Най-много ме боли от лъжите, популяризирани в медиите, които са свързани с името ми и правилата на живота ми.

Моите правила са: професионализъм, почитание, приемливост и обич.

Всички, които работят с мен тук, в Коматево, знаят кой съм и какво е най-важно за мен и знаят каква естетика, професионализъм и взаимно почитание изградихме за тези 19 месеца.

Всички решения които съм взел, са решения, които са най-хубави за Ботев, а не за обособени лица или персонално за мен. Заради това дружно с вас - правилните Ботевисти успяхме да реализираме най-хубавия резултат за последните 27 години.

Същият Вали, който съумя дружно с вас, да победим Левски в София за първи път след 30 години!

Същият Вали, който остана непобеден в два мача против Локо Пловдив!

Същият Вали, който дружно с вас, успяхме да победим Берое, Левски, ЦСКА и Локо Пловдив вкъщи в един сезон!

Така че, не вярвайте на написаното, изключително за Иконата, тъй като това е, което най-вече почитам!

Особено се веселя, когато виждам моите играчи да се молят на Бог по толкоз разнообразни способи и да се молят за нас, фамилията ни и нашия БОТЕВ.

Никога и в никакъв случай не съм желал Иконата да бъде изнесена от нашата съблекалня - желаех да бъде предпазена, до момента в който ремонтират съблекалнята и по-късно да бъде върната на мястото си!

Всички други стикери - на Ливърпул, Барселона или други тимове желаех да се отстранен, тъй като желая да се построи ИДЕНТИЧНОСТТА НА БОТЕВ.

С това завършвам историята с всички спекулации и желая да ви кажа, че на следващия ден пътуваме за Никозия и че ще създадем всичко допустимо да ви създадем щастливи, както сме правили доста пъти до момента!

След мача, без значение от резултата, аз ще взема окончателното решение кое е най-хубавото за БОТЕВ в този миг, с цел да върнем поддръжката ви към нашия БОТЕВ.

Всички сме работа за БОТЕВ, а БОТЕВ е Красота, Вяра и Борба.

А за мен също е ЛЮБОВ!

Веднъж Ботевист - вечно Ботевист!

Вали. ", гласи обявата в уеб страницата на Ботев Пловдив.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР