Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар призна, че отборът

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар призна, че отборът
Коментари Харесай

Бруно Балтазар: Наясно съм, че сезонът е разочароващ и феновете не са доволни

Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар призна, че тимът не се показва по стремежи метод в хода на актуалната акция.

с 0:2 в мач от 30-ия кръг на Първа лига.

" Интензивна игра с извънредно доста страсти. През първото полувреме имаше съдийски решения в наш ущърб. Допуснахме два лесни по кое време, които не би трябвало да позволяваме против класен противник против Лудогорец. През второто полувреме направих две смени, тъй като търсех бърза реакция. Пресирахме повече и създадохме голови положения. Не знам по какъв начин вратарят на Лудогорец направи едно от спасяванията си при корнер. Натиснахме в края, само че не успяхме да отговорим на Лудогорец. Напълно наясно съм, че сезонът е разочароващ и почитателите не са удовлетворени, само че съм горделив да усещам поддръжката в този огромен клуб ", показа той на конференция след срещата.

Наставникът призна, че акцентът му остава върху шестте мача до края на сезона и не мисли за идващия сезон.

" Не съм разговарял с господин Зингаревич за идващия сезон. Ще поговорим за това по какъв начин да приключим сезона позитивно. Сезонът не е приключил имаме още шест срещи от плейофите. Ще проучваме всичко - играчи, треньори и целия екип. Дойдох в Ботев с една задача. С екипа ми сме работливи и всички знаят какъв брой се трудим. Уважавам всеки, който работи в Ботев. Така ще бъде до последния ми ден тук. Никога няма да бъде проблем за мен, в случай че клубът реши да смени треньора. Не мисля, че е подходящо да приказваме за бъдещето, тъй като остават шест срещи до края на сезона ", добави той.

Португалецът се надява да работи с повече млади футболисти, които да дойдат в първия тим от школата на отбора.

" Мисията на всички играчи е да печелят за Ботев. Не виждам проблем да взема млади футболисти в тима, стига те да са подготвени да играят пред сходна аудитория, тъй като е належащо да поемат отговорност. Откакто пристигнах в клуба към 15 момчета от академията упражняват с първия тим. С екипа ми непрекъснато гледаме мачовете на втория тим. Винаги съм го правил и в предходните ми тимове. Разполагам информация, че в по-младите гарнитури на тима има доста гении ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР