Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич е уверен, че

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич е уверен, че
Коментари Харесай

Марко Ройс е пред завръщане в игра за Борусия Дортмунд

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич е убеден, че капитанът на тима Марко Ройс може да се върне в игра за мача на отбора от немската футболна Бундеслига против Бохум в събота.

" За Ройс и Герейро сме уверени и спокойни. Те бяха на подготвителния терен през вчерашния ден и в този момент са с нас. Надяваме се, че това ще е задоволително за на следващия ден ", сподели Терзич на конференцията си в петък.
Той обаче не сподели дали Ройс ще стартира като титуляр.

Нападателят бе отвън игра за към 4 седмици поради травма на глезена, получена през септември, а по-късно получи и простуда.

Ройс се бори с времето и, с цел да бъде част от националния тим на Германия за Световното състезание в Катар, което стартира на 20 ноември. Селекционерът Ханзи Флик ще разгласи листата си от 26 футболисти на 10 ноември.

Срещу Бохум Борусия Дортмунд ще изиграе последния си домашен мач през 2022 година и Терзич сподели, че " имаме потребност от точките. Уверени сме, че ще спечелим мача на следващия ден ". Той обаче призна, че Бохум постоянно съумява да затруднява противниците си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР