Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич бе категоричен, че

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич бе категоричен, че
Коментари Харесай

Един Терзич: Искаме максимума от мачовете срещу Севиля

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич бе безапелационен, че отборът се цели само в трите точки при гостуването на Севиля в груповата фаза на Шампионската лига в сряда вечер.

„ Най-вероятно ще се нуждаем от 10 точки, с цел да се класираме в идващия стадий на шампионата. Трябва да спечелим оптималните точки против Севиля “, съобщи Терзич, чийто отбор все още има три точки от два изиграни дуела.

Борусия загуби последната си среща в Бундеслигата с 2:3 от Кьолн, а в този момент чака дербито с първенците от Байерн Мюнхен.

„ Бяхме горчиво разочаровани против Кьолн. Опитваме намерено да се оправим с проблемите си. Ще работим още по-здраво, с цел да реализираме триумф в идващите мачове “, увери Един Терзич.

Той съобщи, че е малко евентуално вратарят Грегор Кобел да се завърне в игра за мача против Севиля, макар че пътува с тима за Испания.

„ Ще забележим какви опасности желаеме да предприемем на следващия ден “, сподели Терзич и добави, че Кобел е с отбора, с цел да оказва помощ за интензитета на тренировките.

„ При последния ни мач в Севиля, ние се изправихме против конкурент, който ни затрудни. Точно това чакам на следващия ден (б.р. - днес) “, приключи Един Терзич.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР