Старши треньорът на Берое Александър Томаш бе в мрачно настроение

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш бе в мрачно настроение
Коментари Харесай

Томаш: Разликата между Лудогорец, ЦСКА и другите отбори е огромна!

Старши треньорът на Берое Александър Томаш бе в тъмно въодушевление след провалянето с 0:7 от Лудогорец в Разград. Ето какво сподели някогашният бранител след дуела:

" Трудно е тъкмо в този момент, незабавно, да приказвам. Причините за загубата са в нас. Най-лесно е да наведем глави, всеки да се скрие, да почнем да се упрекваме. Трудно ми е сега да проучвам. Хубаво е, че има на следващия ден. Днес показахме пренебрежение към футбола, доста са нещата за анализиране. Не съм човек, който се крие. Ще поема виновността. Много съм обиден сега, единственото нещо, което желая да видя, е реакция. Ако не го видя, мога да прибегна до крайни ограничения.

Аз съм треньор на тима, аз нося отговорността. Резултатите, които постигнахме в избрани моменти, ми даваха очаквания, че можем да се надиграваме. Такива мачове като този през днешния ден и този против ЦСКА демонстрират, че от време на време можеш да се заблуждаваш. Разликата сред Лудогорец, ЦСКА и другите тимовете е голяма. Няма какво да се лъжем, никой не смее да го каже. Ако не видя коренна разлика в представянето на футболистите ми, ще бъда краен. Това значи, че ще бъда краен ". Първа лига 4 кръг, сряда 18 април  Лудогорец 7:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР