Старши треньорът на Беласица Николай Николов не остана доволен от

...
Старши треньорът на Беласица Николай Николов не остана доволен от
Коментари Харесай

Николай Николов: Изпускаме мачовете към края, това трябва да се анализира

Старши треньорът на Беласица Николай Николов не остана удовлетворен от равенството на своя отбор с Витоша (Бистрица). Двата отбора не се победиха и приключиха 1:1.
 Беласица не съумя да се откъсне на върха след тъждество с Витоша Беласица не съумя да се откъсне на върха след тъждество с Витоша
“За страдание малшанс в последните два мача. Получава се по този начин и изпускаме мачовете към края. Това би трябвало да се проучва за какво се получава по този начин, за какво се дърпаме обратно в последните минути. Не е тренирано по подобен метод, за какво стопираме да играем с топката и се тормозим. Това трбява да се отработи по най-бързия метод. Имаме два дни да възстановим футболистите. В събота ни чака тежък мач.

Всички играят на 100% против теб и това е обикновено нещо, футболистите трбява да го схванат. Пропуските са от припряност, всеки да желае да е героят на деня, това не ми подхожда.

Винаги приказваме, приказваме, само че се получава това нещо, напрежението оказва въздействие. Последният пас и удар постоянно се прибързва. Това нещо би трябвало да се работи непрекъснато за него.
16  Беласица - Витоша (Бистрица)
Нормално е да се освобдят хора или да се вземат нови. Нормално е да липсват, само че решението беше взето единомислещо, те знаят защои няма потребност да се разяснява. Пехливанов е много класен футболист. Ще би трябвало да навакса, само че мисля, че с тимовете от долните половина на таблицата много ще помогне.

5 точки са си 5 точки, тъй че ме тормози разликата с преследвачите. Още преди 3 седмици споделих, че кюстендил е един от кандидатите. Всичко е в нашите ръце ”, съобщи Николов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР