Старши треньорът на Беласица коментира причините за загубата от Литекс

...
Старши треньорът на Беласица коментира причините за загубата от Литекс
Коментари Харесай

Венцеслав Иванов: Не ни достигна един гол, това беше разликата в мача

Старши треньорът на Беласица разяснява аргументите за загубата от Литекс с 0:1. Наставникът на петричани показа, че пред тима към този момент има нова цел, само че не пожела да разкрие каква е тя. 

" Не ни доближи един гол. Имахме обстановки, които не успяхме да осъществяваме. Допуснахме прекомерно елементарен гол в края на първото полувреме. Това беше разликата в мача - един гол. Опитахме се през второто полувреме да реагираме, само че несъмнено има много отмалялост в нашия тим. Втори мач за 5 дни. Кратка група, 14 индивида сме, имаме много кадрови проблеми. Момчетата дадоха всичко от себе си. Поздравявам домакините за успеха.
 Литекс диша по-спокойно след най-малък триумф над Беласица Литекс диша по-спокойно след най-малък триумф над Беласица
Имаме осъдени и контузени футболисти. Запро, който ни е водещият голмайстор, ни липсваше много. Момчетата пробваха да запълнят тази празнота, само че не се получи. Играхме без двама от главните ни халфове. Дойдохме с настройката да спечелим точки. 

Отбор от нашия сан извърши задачата си, само че това не значи, че не играем за нищо.Имаме нова цел - момчетата я знаят в съблекалнята. Накрая на шампионата ще забележим къде ще сме ", съобщи Иванов. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР