Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман се ползва с

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман се ползва с
Коментари Харесай

В Байерн са единодушни коя е основната причина за слабите резултати в Бундеслигата

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман се употребява с цялостната поддръжка на клубните шефове, твърди в материал по тематиката “Дъ Атлетик ”. Баварците не завоюваха нито един от последните си 4 мача в Бундеслигата, а през уикенда претърпяха първо проваляне за сезона - 0:1 като посетител на Аугсбург. Въпреки това, управлението на немския гранд е единомислещо, че неуверените резултатите се дължат на апатичното отношение на футболистите, а не на работата на Нагелсман. 

Изпълнителният шеф на Байерн Оливер Кан в прав текст съобщи, че треньорска промяна не стои на дневен ред и управлението има вяра на Нагелсман. Позициите на младия ментор са постоянни най-много поради успехите против Интер и Барселона в Шампионската лига. Ако обаче отборът продължи да буксува и след паузата за националните тимове, обстановката може да се промени. 

“Четири следващи мача без победа не са това, което почитателите са си представяли, както и всички ние. Създаваме доста положения, само че това не се отразява от резултатите. Имаме цялостно доверие на Нагелсман и на тима като цяло. След интернационалната пауза ще продължим да нападаме, което е присъщо на Байерн. Сезонът е едвам първоначално си и сме сигурни, че разполагаме с нужния капацитет, с цел да реализираме високите си цели ”, сподели президенът на клуба Херберт Хайнер. 

Медиите към този момент спрягат като възможен замеснтик на Нагелсман Томас Тухел, който неотдавна беше уволнен от Челси. Такъв вид обаче наподобява малко евентуален. 

След 7 кръга в Бундеслигата Байерн заема 5-о място в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР