Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман призна, че съдията

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман призна, че съдията
Коментари Харесай

Нагелсман: Страхотното представяне в групите не значи нищо

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман призна, че съдията Иван Кружляк (Словакия) е имал съображение да даде дузпа за Интер (Милано) и подминатата игра с ръка на Садио Мане е било поклон към неговия тим.

Баварците завоюваха с 2:0 и приключиха единствени с цялостен актив от 18 точки в груповата фаза в Шампионската лига.

" Беше едно доста положително и зряло държание в мача. Играчите, които досега не получаваха доста време, се показаха чудесно. В този мач на терена излезе доста млад тим. За мене като треньор е прелестно да съм наясно, че мога да върша промени по състава, което не се отразява на качеството на играта, стартира Нагелсман.

" Като цяло мога да кажа, че направихме едно чудесно показване и в групата си като цяло, само че това нищо няма да значи, в случай че отпаднем още в първия елиминационен кръг. Просто би трябвало да стигнем по-напред, спрямо предишния сезон. Но с настроението, което се видя в мача с Интер, съм сигурен, че може да се получи.

След това италиански публицист го попита дали съдията не е трябвало да даде дузпа за Интер, защото има забележима игра с ръка на Садио Мане в личното наказателно поле. И Нагелсман се съгласи.

" Играта с ръка на Мане? Да, мисля, че можеше да се даде дузпа против нас. Но считам, че съдията знае разпоредбите по-добре от нас. Гледа видеоповторението на обстановката повече от две минути и взе противоположното решение на това, което мислим с вас. Реално ни оказа помощ, само че това е, сподели още Нагелсман.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР