Старши треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти коментира случилото се

...
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти коментира случилото се
Коментари Харесай

Анчелоти: Случаят на Верати ми е ясен

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти разяснява случилото се към трансферната сага на Марко Верати през лятото. Футболистът бе покрай Барселона, само че до договорка по този начин и не се стигна, защото от управлението на парижани не желаеха да осъществят продажба.

УЕФА заплашила ПСЖ с изваждане от ШЛ поради финансовия феърплей

„ Не одобрявам сходно държание. Много играчи желаят да изоставен своите клубове по време на трансферния прозорец, само че не съм сигурен дали в действителност желаят да си тръгнат или просто желаят да възобновят контракта си. Верати? Той искаше по-добри условия в контракта си. Познавам го отлично”, сподели Анчелоти.

Анчелоти направи искрено самопризнание за ПСЖ

„ Развълнуван съм за идния мач против ПСЖ. Намирам този отбор за доста изменен, откогато го напуснах през 2013 година. Футболистите са натрупали повече опит, а и клубът похарчи доста пари за играчи. Щастлив съм да се завърна още веднъж на „ Парк де Пренс” и да видя почитателите, както и част от футболистите в лицето на Тиаго Силва, Мота, Верати и Пасторе още веднъж. В положителни взаимоотношения сме с управлението. Често се слушам с президента Насер Ал-Келайфи”, съобщи наставникът на баварците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР