Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде осстана доволен от победата

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде осстана доволен от победата
Коментари Харесай

Валверде: Понякога отборите, които пазят персонално Меси, ни правят услуга

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде осстана удовлетворен от успеха с 3:0 над Жирона, която продължи безгрешната серия на каталунците от началото на сезона. Той разяснява играта на Лионел Меси, който този път не съумя да се разпише след четирите си гола във вратата на Ейбар и похвали старанието на аржентинеца.

" Имаше напрежение, тъй като Реал и Атлетико към този момент бяха спечелили своите мачове. Беше значимо да поведем бързо. Играхме мъдро, само че и със сърце. Умеем да се оправяме във всевъзможни обстановки - и когато мачът е отворен, и когато съперникът се пази надълбоко в половината си ", съобщи Валверде след триумфа.

" Персоналната настойчивост на Меси от време на време ни е от изгода, тъй като по този начин се откриват пространства за другите ни нападатели. Още в 10-ата минута Меси пристигна и ме попита какво ще вършим, тъй като беше ясно, че има личен надзирател. Той прояви успокоение и се оправи, помагайки на тима. Аагресивността на Луис Суарес пред вратата е впечатляваща. Жалко, че не вкара още голове, с цел да добие по-голяма убеденост, само че представянето му беше на висота ", добави Валверде. Примера дивисион 6 кръг, събота 23 септември  Жирона 0:3краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР