Старши треньорът на Барселона - Чави Ернандес, сподели, че се

...
Старши треньорът на Барселона - Чави Ернандес, сподели, че се
Коментари Харесай

Чави: Това е обобщение на сезона, в който създадохме много положения, но не ги оползотворявахме

Старши треньорът на Барселона - Чави Ернандес, показа, че се е почувствал освободен след отбелязването на късния гол от Жорди Алба против Осасуна в мача на каталунците от 33-ия кръг на Ла Лига. Наставникът на “благранас ” съобщи, че този мач е основният по пътя към купата.

„ Изстрадахме го този триумф. Даже прекомерно доста. Пропуснахме някои доста чисти положения. И тогава пристигна голът на Жорди. Това като цяло е тонът на сезона, липсва ни успеваемост. Това е резюме на сезона, в който създадохме доста положения, само че не ги оползотворявахме. Но играхме с въодушевление и мисля, че заслужихме успеха “, сподели Чави.

Треньорът на каталунците приказва и за положението на Рафиня, който бе сменен рано поради травма, както и показа наблюденията си за други играчи от състава.

„ Бяхме възнамерявали Кристенсен и Рафиня да продължат малко по-дълго, само че Рафа ми сподели, че има проблем и трябваше да пуснем някой различен в игра. Гави също изпита прочут дискомфорт и аз се възползвах от това, с цел да пратим повече хора в офанзива. Той ми сподели, че ес тормози при подаванията и стрелбата и, защото имахме потребност, тръгнахме в офанзива ", сподели още Чави.

В момента Барселона се намира на първото място в Ла Лига с внушителната преднина от 13 точки пред втория Реал Мадрид, който сгреши съдбовно против Реал Сосиедад и загуби с 0:2. Така в оставащите пет срещи до края на сезона Чави и компания би трябвало да завоюват единствено още две точки и ще побеждават в испанския шампионат за първи път от 2019 година насам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР