Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич изрази недоволството си

...
Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич изрази недоволството си
Коментари Харесай

Арсич изригна: Дават ни се идиотски предложения, всички знаят кой има изгода от това

Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич изрази недоволството си от разпиляната стратегия и невъзможността дуелите на " зелените " да бъдат отлагани, макар че отборът е преследван от съществени кадрови проблеми. Преди вчерашния дуел против Берое, извоюван от старозагорци със 72:79, наставникът на първенците съобщи, че не е обикновено да се подхожда по този начин.
" Не може да приказваме за широчина въобще. За широчина ни трябват най-малко 10 играчи, а ние нямаме даже и 7. Това не е наша виновност, ние не сме равностойни. Когато другите тимове имаха кадрови проблеми, мачовете се отлагаха. Ние не можем да отложим дуелите по този метод, дават ни се някакви календарни оферти, които са изцяло идиотски. Моля се на Господ да не ми се контузи още някой от състезателите, тъй като това не е обикновено, което се прави сега.

Ясно е, че през днешния ден (б.р - вчера) Балкан не би трябвало да играе мач. Другите тимове отказваха, като имаха заболели и контузени, а ние играем с двама невъзстановени играчи, които играят по 35-40 минути, единствено и единствено да се извършва някаква форма ", сподели Арсич в ефира на Max Sport 2.
Във втори следващ мач Балкан игра без Станимир Маринов, Димитър Димитров, Денислав Вутев и Марин Маринов. Божидар Аврамов изпитваше болки, само че остана на паркета 25 минути. Младият Здравко Христов също стисна зъби, макар че е страдал от контузия в глезена.

" Мисля, че ситуацията е извънредно, тъй като изискванията не са равностойни. Ако бяха тъкмо подредени преди началото на шампионата, с цел да могат да се отсрочват мачовете, щях да го приема. Но от случай на случай да решаваш, както на някой му е преференциално, е срамно за шампионата и не мога да го приема. Не върша неприятна реклама на шампионата, само че това не може да не се означи. Мисля, че всички, които наблюдават баскетбола, знаят на кого му е преференциално. Просто изискванията не са равностойни ", подлага на критика старши треньорът на Балкан.

Снимка:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР