Старши треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг определи победата с

...
Старши треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг определи победата с
Коментари Харесай

Тен Хаг: Тактически бяхме перфектни

Старши треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг дефинира успеха с 2:0 над Лил като посетител като изцяло заслужена, само че макар добави, че не е удовлетворен от всичко, което са посочили играчите му.

" Най-щастлив съм от успеха. През множеството време се защитавахме добре, само че им оставяхме прекалено много свободно място, в което да се движат и да основават рискове. Трябва да работим върху това. Иначе успеха ни е изцяло заслужена. Вкарахме два чудесни гола и можехме да ги увеличим с още няколко. Победата е резултат от превъзходството ни, въпреки и противникът ни да имаше шансове, само че това е обикновено на такова равнище. Тактически бяхме съвсем съвършени ", сподели Тех Хаг след срещата.

" Срещу Валенсия ще играем за победа. Не можем да си позволим да излезем за тъждество. Може би в края на мача ще играем за точка, само че първоначално би трябвало да излезем с настройката за три ", добави старши треньорът на първенеца на Холандия.

В последния кръг в групата Аякс приема Валенсия, а Челси е хазаин на Лил. Аякс ще се класира за осминафиналите, в случай че не загуби или Челси не завоюва.
Шампионска Лига 5 кръг, сряда 27 ноември  Лил 0:2краен резулат  Аякс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР