Старши треньорът на Астана Станимир Стоилов демонстрира завидно самочувствие преди

...
Старши треньорът на Астана Станимир Стоилов демонстрира завидно самочувствие преди
Коментари Харесай

Мъри уверен и със самочувствие: Отстраняваме Селтик и сме в групите на Шампионска лига!

Старши треньорът на Астана Станимир Стоилов показва забележително самочувствие преди гостуването в Глазгоу за първия мач от плейофите в Шампионска лига против локалния гранд Селтик. Преди тъкмо година двата отбора още веднъж се изправиха на тази фаза, а тогава Селтик стигна трагично до триумфа след гол от дузпа на Муса Дембеле в добавеното време на реванша, обезпечил общ резултат от 3:2.

" Мисля, че идващият четвъртък ние ще участваме в жребия за Шампионската лига. Това е най-хубавият резултат за мен. Няма значение по какъв начин ще приключи първият мач. Все отново ще играем в Шампионска лига. Мисля, че няма потребност да стимулирам своите играчи в допълнение ", сподели Станимир Стоилов.

" Знаем, че Селтик исторически е огромен тим и това е нашата мотивация. Другата е, че Шампионската лига е пред нас и това е задоволително за играчите да създадат добър мач. Вярвам, че тимът, който играе по-добре, ще се класира за групите. Знам, че господин (Брендън б.р.) Роджърд имаше време да развие своя тим, само че все пак мислим, че ще продължим и ще успеем. "

" Дисциплината е най-важното нещо в играта. Трябва да играем решително, макар че последният път страстите ни подведоха. Но знаем, че ще имаме два мача, а не един. Знаем, че би трябвало да запазим страстите за двата тима, както и нашата мотивация “, добави още българският треньор.

" Според мен Селтик към този момент е на 100%. Те изиграха 6 публични мача и два другарски. Това е задоволително за футболистите да влязат във форма. Разбира се, че ще има малко преимущество за нас заради обстоятелството, че нашето състезание към този момент започва, само че целият състав е напрегнат. Мисля, че имаме разполагаем 14 футболисти, а Селтик има 25 или 30, тъй че е мъчно да кажа, че това е огромно преимущество за нас. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР