Старши треньорът на Аржентина Лионел Скалони остана недоволен от програмата

...
Старши треньорът на Аржентина Лионел Скалони остана недоволен от програмата
Коментари Харесай

Скалони: Пълна лудост е да играем отново след два дни, условията са ненормални

Старши треньорът на Аржентина Лионел Скалони остана неудовлетворен от програмата за осминафиналите на международното състезание по футбол в Катар, която ще даде на гаучосите по-малко от 72 часа сред мачовете с Полша и Австралия.

Аржентина завоюва първото място в група " С " в сряда вечерта с победа с 2:0 над Полша и ще играе с втория в група " D " Австралия в идната фаза. Мачът с " кенгурата " е в събота вечер.

" Мисля, че е цялостна полуда да играем още веднъж след два дни, откакто сме спечелили групата си. Не мога да схвана това ", сподели Скалони на конференцията след срещата с Полша.

" В момента е съвсем един часа през нощта в четвъртък. Имаме петък, с цел да се подготвим за мача и в събота играем. Това не са естествени условия, само че те са такива за всички. Първи сме в групата и считам, че трябваше да имаме повече време за отмора ", сподели още аржентинският ментор.
 Селекционерът на Полша: Сърцето ми съвсем спря
Селекционерът на Полша: Сърцето ми съвсем спря

Понякога провалите са горчиви, а различен път - сладки "

" Предполагам, че нашите почитатели ще се насладят на мача ни с Австралия. Днес ги зарадвахме, само че не би трябвало да изпадаме в еуфория. Всеки мач на международното състезание е сложен и всеки, който си мисли, че ще ни бъде елементарно против Австралия, бърка. Ние не сме любимци. Може би смятате по този начин, тъй като през днешния ден победихме, само че в случай че мислите, че към този момент сме станали международни първенци, сте в неточност ", сподели още Скалони.

Той отговори и на въпроса за какво е извадил от игра още на полувреме Анхел ди Мария.

" Трябваше да го предпазя, тъй като той имаше болки в квадрицепса. Щом е имало късмет да се контузи, рискуването му в игра не си заслужава ", уточни той.

Скалони отличи и играта в отбрана на " албиселесте ".

" Изобщо не позволихме на Полша да контраатакува. Заслужаваме хвалба за това. Мисля, че четяхме играта доста добре. Моите играчи се оправиха ужасно. Те играха доста добре и аз съм доста благополучен ", приключи Лионел Скалони.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР