Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев говори след победата

...
Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев говори след победата
Коментари Харесай

Тунчев: Целта ни е Топ 6 и да продължим напред за Купата

Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев приказва след успеха над Рубин Казан по време на зимния предварителен лагер в Турция. Той разяснява обстановката с новите попълнения и евентуални нови изходящи прехвърляния.

" Получи се една добра инспекция за нашия тим. През първото полувреме стояхме много по-добре на терена, контролирахме мача, отбелязахме два гола, само че за жалост тази наша остаряла уязвимост още веднъж да допуснем гол от статично състояние, само че като цяло съм удовлетворен. През второто полувреме Рубин взе малко повече самодейността, накараха ни да бъркаме обикновени топки, умората оказа въздействие, въпреки всичко последни тренировки, последни натоварвания ", стартира Тунчев.

" Концентрацията е най-основното нещо и самата връзка вътре, не си приказваме и оказваме помощ задоволително вътре в тима и това води до приемане на голове. Радостен съм, че всеки мач означаваме, тъй като в случай че желаеме да побеждаваме, би трябвало да вкарваме, само че пък въпреки това би трябвало да обърнем повече внимание на отбраната ", продължи той.

" Напуснаха ни съществени футболисти, тъй че е добре за мен, че идват техни заместници, ще отнеме време да се включват към тима. Чинонсо Офор е водил подготовка, Феликс Ебоа Ебоа има лек проблем и ще му би трябвало време да навакса. Борислав Цонев не е на 100%, ще му би трябвало време, Борис Тютюков е в по-добра обстановка от другите. "

" Всичко може да се случи, има предложения към наши състезатели. Ако дойде добра оферта, управлението може да я одобри. Не мога да кажа: " Край, това беше ". Станислав Иванов, Пламен Крачунов и Иван Коконов имаха леки болежки и взехме решение да не ги рискуваме ", сподели още наставникът на кърджалийци.

" Посоката, която преследваме от началото на сезона, е топ 6. През този втори дял ще опитаме да влезем там и по-късно ще си вършим сметка дали да гоним седмо място. Ще се стремим да продължим напред за Купата ", приключи Александър Тунчев.
 Арда с влиятелна победа в последната си контрола през зимата
Арда с влиятелна победа в последната си контрола през зимата

Отборът от Кърджали надигра Рубин (Казан) с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР