Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман бе един от

...
Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман бе един от
Коментари Харесай

Ергин Атаман: Очакваме Евролигата да започне през май и да завърши през юни

Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман бе един от хората, обществено декларирали настояването си сезонът в Турция да бъде спрян. След като шампионата бе прекратено, наставникът имаше какво да каже по тематиката.

" Мисля, че решението сезонът да се отсрочи бе неизбежно. Намирам го за доста вярно. В интерес на истината моите играчи не бяха в психическо положение да играят по никакъв метод. Това беше и срещу духа на честната игра в този спорт. Мисля, че в нужния миг бяха взети защитни ограничения. В момента всички сме обезпокоени ", показа Атаман.

Според него обстановката с най-силния клубен шампионат Евролигата няма да се позволи скоро, което ще докара до закъснение на подновяването.

" Искаме да мислим оптимистично, само че наподобява, че Евролигата няма да се възобнови на 10 април. В резултат на карантината в страните, чакаме тя да стартира през май и да завърши сполучливо в края на юни, както с Шампионската лига. И организациите, и клубовете, и спортистите работиха интензивно за прекъсването на сезона. Разбира се, желаеме да получим премия за това изпитание ", споделя наставникът на водача в класирането в Евролигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР