Старши треньорът на Ал-Сад Шави Ернандес коментира слуховете за евентуалното

...
Старши треньорът на Ал-Сад Шави Ернандес коментира слуховете за евентуалното
Коментари Харесай

Шави: Надявам се един ден да стана треньор на Барселона

Старши треньорът на Ал-Сад Шави Ернандес разяснява слуховете за възможното му предопределение отпред на Барселона в близко бъдеще. " Много хора ме виждат като треньор на Барселона. Не желая да го укривам, уповавам се. Мога да го кажа доста пъти, само че постоянно съм се отнасял с почитание към сегашния треньор Роналд Куман и към клуба. Пожелавам на екипа всичко най-хубаво. Предстоят президентски избори за Барселона. Да забележим кой претендент ще завоюва. Но фактът, че ще оглавя Барселона в близко бъдеще е заблуда ", съобщи Шави, представен от Mundo Deportivo.

Испанските медии оповестиха, че няколко претенденти за президент на Барселона желаят да видят Шави като старши треньор на тима. В същото време договорът на 41-годишния експерт с катарския клуб е до юли 2021 година.

Шави игра за Барселона в продължение на 17 години от 1998 до 2015. Испанецът завоюва с родния си отбор 8 трофеи на страната, 3 Купи на краля, 4 Шампионски лиги, 6 Суперкупи на Испания, 2 Суперкупи на Европа и 2 клубни международни шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР