Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, сподели първите си

...
Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, сподели първите си
Коментари Харесай

Георги Тодоров недоволен след победата над Партизан, обеща разкрития за интриги в клуба

Старши треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, показа първите си усещания след безапелационния триумф на неговия отбор с 4:1 над Партизан (Червен Бряг) като посетител в 1/16-финалите от Купата на България.

''В последна сметка българинът постоянно има искания. Исках да се видят в какво положение са. Дали мога да разгадавам на тях. Всеки има искания. Поздравявам домакините, сътвориха условия, оптимално положителни. Стана празник за града ", стартира Тодоров.

" Хубаво е те да видят и да създадат самокритика за себе си (б.р. играчите). Ще е добре за целия тим. Първото полувреме беше много недобро, до момента в който второто направиха положителни неща. Можехме да вкараме още голове. Важен е методът на игра. Имаше хора, които не бяха на типичния си пост ", съобщи наставникът по адрес на играчите си.

" Много време съм във футбола. Много малко хора са си правили самокритика. Надявам се да създадат. Да, не е най-хубавият терен, на който са играли, само че това не е опрощение ", продължи експертът.

" Ние позволяваме постоянно хлапашки неточности. Затова загубихме от Славия. Това са грешките на растежа. Затова малко хора желаят да играят с младежи, тъй като с опитния човек може да направиш нещо, до момента в който младия би трябвало да го чакаш. Лошото е, че при нас грешките се повтарят, а това не е добре ", изрече терзанията си треньорът.

" В мача със Славия играхме 55 минути човек по-малко. Опитвахме се да обърнем мача. Положиха доста старания. Доста сили хвърлиха. Има отмалялост и стана добре, че останаха някои да почиват ", добави спецът.

" На мен ми е ясно, че би трябвало самообладание. Независимо, че претърпявам всичко. Не мога да заставам безразличен. Единственото, което ме нервира са интригите, които стартират да ми писват''. Попитан от репортера Иван Бадев за какви интриги става на въпрос, Георги Тодоров бе сбит: ''Ще кажа събота след мача ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР