Старши комисар Калоян Калоянов, който досега заемаше поста на директор

...
Старши комисар Калоян Калоянов, който досега заемаше поста на директор
Коментари Харесай

Бившият директор на бургаската полиция: Решението за оттеглянето ми от поста е мое

Старши комисар Калоян Калоянов, който до момента заемаше поста на шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас, съобщи, че решението да напусне е негово. На къс брифинг той сподели, че е провел диалози с политическото управление на Министерството на вътрешните работи, само че не разкри детайлности, съобщи Дарик.

“Беше коментирано, че промяната наръководството на бургаската дирекция е подбудено от резултати.Мога да кажа, че от дълго време полицейската работа не еиндивидуална – тя е плод на групов труд, който най-после, след обединяване на другите звена, води до триумфи. Твърдения за слаби резултати към Министерство на вътрешните работи – Бургас са обидни за чиновниците. “ - уточни ст. комисар Калоянов.

Той не разяснява кой ще пое постадиректор след отдръпването му. “Дебело наблягам, че всичко реализирано досега е резултат от работата на сътрудниците “, означи Калоян Калоянов.

По-рано през днешния ден от пресслужбата на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас оповестиха, чеКалоянов напуща поста.Решението му идва ден, след известието на Министерство на вътрешните работи, в което се показва, чена няколко началници на регионални дирекции в страната е препоръчано да освободят постовете си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР