Старозагорски автомобил шофира в насрещното на булевард в Пловдив. За

...
Старозагорски автомобил шофира в насрещното на булевард в Пловдив. За
Коментари Харесай

Автомобил със старозагорска регистрация шпори в насрещното на булевард в Пловдив

Старозагорски автомобил кара в насрещното на бул. в Пловдив. За неуместната обстановка алармираха читатели на TrafficNews , който е видял и е съумял да снима нарушаването.
Прочетете още
Водачът се е движил по бул. „ Христо Ботев ” в посока Денталния университет тази заран.

„ Това камикадзе напълно умерено си караше в последна лява лента в насрещното придвижване, което в неговия случай се падаше последна дясна ”, споделя читателят ни.

Според пловдивчанина, е допустимо лидерът да се е объркал, защото е с регистрационен номер " СТ 9901 ВА " и най-вероятно не е от града, само че все пак не оправдава решението му да продължи да се движи против всички коли изцяло смутен.

„ В този случай няма по какъв начин да не е схванал, че се движи в насрещното, само че вместо да продължи да се движи, трябваше да отбие или просто да направи противоположен завой с включени спешни светлини, с цел да избегне изцяло вероятен конфликт с различен автомобил ”, разясняват пловдивчани, които не са сигурни кое е най-правилното деяние в подобен миг.

" На всичкото от горната страна не се и движеше с кой знае какъв брой съобразена скорост, което също е безусловно безумство при такива условия ", приключват читателите ни.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР