Старият председател на парламента беше от ГЕРБ, новият - също.

...
Старият председател на парламента беше от ГЕРБ, новият - също.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов Разтресе Ефира На Бтв Рано Сутрин! Изсипа Най-Голямата Тайна На Нинова! Трепери От

" Старият ръководител на Народното събрание беше от ГЕРБ, новият - също. Трябва постоянно да играем в Шампионска лига и да сме печелившия тим. Главчев е виновен човек и желая да отбележа, че направи нещо, което малко политици биха създали. Надали се постановяваше да има най-тежкото наказване към Корнелия Нинова, само че страстта и напрежението си оказаха думата. Не е доста елементарно да председателстваш, когато има някой, който непрекъснато прави дразги и провокации ", добави Цветанов.

" Всеки един от нас е прекрачвал границата като депутат и е допускал неточности в посланията си ", продължи той. " Корнелия Нинова не изиска нищо. Тя сподели, че ще отстоява позициите си като съпротива ", разкри Цветанов във връзка вчерашния председателски съвет. " Той изрично остава в Народното събрание като народен представител. Той нямаше такава виновност, че да му се желае чак оставката. Вчера говорихме да остане. Цвета Караянчева натрупа опит през годините.

Самият факт, че още първоначално беше номинирана и определена за заместител на Главчев, е задоволителен. Дано е чула, че бъдещият ръководител би трябвало да е с по-добро здраве от предходния ", заключи той. " Българска социалистическа партия в никакъв случай няма да ръководи и най-големият проблем на Нинова е че тя си се представяше като министър-председател. Ние ще имаме специфичен конгрес след една седмица, с цел да спрем със спекулациите дали в миналото ще управляваме с Българска социалистическа партия. Те нямат никаква позиция за предишното и за зверствата по време на комунистическото ръководство ", изрично съобщи Цветанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР