Старите отношения сузерен-васал“, в които за Вашингтон, Рияд беше превърнат,

...
Старите отношения сузерен-васал“, в които за Вашингтон, Рияд беше превърнат,
Коментари Харесай

Заседналите в края на 20 век Съединени щати са изправени пред пълна изолация

Старите връзки „ сузерен-васал “, в които за Вашингтон, Рияд беше трансфорат, по думите на Тръмп, в „ дойна крава “, не можеха да не престават безпределно.

Отношенията сред Съединените щати и Саудитска Арабия са явен образец за обезценяването на американската надмощие и появяването на същинската многополярност в света.

Старите връзки „ сузерен-васал “, в които Рияд беше за Вашингтон, по думите на Тръмп, „ дойна крава “, не можеха да продължат безпределно.

Днес американците могат единствено да заплашват – Русия, саудитците, Китай... Дори трансфораха Европа в своя колония. Но точно по този начин те рискуват да изпаднат в цялостна изолираност.

Ако заради сходно държание на Съединени американски щати, петролният пазар се срине и цените станат непостижими, то от това ще пострада преди всичко самата Америка - за разлика от нашата страна.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР