Starbucks раздава безплатни чаши за многократна употреба на клиенти, които

...
Starbucks раздава безплатни чаши за многократна употреба на клиенти, които
Коментари Харесай

Starbucks раздава безплатни чаши за многократна употреба на клиенти днес - как да заявите

Starbucks раздава безвъзмездни чаши за многократна приложимост на клиенти, които купят напитка през днешния ден и на следващия ден.

В този четвъртък (18 април) и петък (19 април) членовете на Starbucks Rewards могат да изискат безплатната чаша за многократна приложимост от лимитирано издание, когато поръчат всяка студена напитка с огромен размер през приложението. Цените в действителност варират в цялата страна, само че приблизително огромно количество студено кафе коства £4,95, а леденото Caffè Latte коства към £4,55.

След това вашата поръчка ще ви бъде сервирана в чашата за многократна приложимост. За страдание, фрапучиното не е част от договорката и ще би трябвало да плъзнете картата си с точки или приложението на касата, с цел да спечелите безплатното. Ако продължите да употребявате наново чашата си отсега нататък, получавате 25 пенса от всяка напитка Starbucks, която закупите. Членовете на Starbucks Rewards също събират „ Звезди “, когато купуват питиета, с всеки изхарчен £1 се печелят три звезди.

Веригата кафенета на улицата пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР