Старата война между Николета Лозанова и Венета Райкова избухна с

...
Старата война между Николета Лозанова и Венета Райкова избухна с
Коментари Харесай

Скандални разкрития! Стана ясно колко ще лапне Венета Райкова от "Папараци", Николета влиза във "ВИП Брадър" срещу...

Старата война сред Николета Лозанова и Венета Райкова избухна с цялостна мощ, откакто стана ясно, че плеймейтката ще бъде сменена от горещата русокоска като лице на предаването „ Папараци”, твърди " Таблоид ".

За рокадата се разбра в края на предходната седмица, откакто някогашната жена на Валери Божинов публично оповести, че напуща светското шоу.

От тона на известието й обаче излиза наяве, че тя не си потегля непринудено, а просто договорът й е преустановен. Срещу НиЛо най-яростна опозиция оказвал шефа на новините Венелин Петков, който не спирал да повтаря, че предаването подронва имиджа на медията.

Силиконовата звезда обаче не вярвала, че ще я махнат, защото шоуто е измежду 5-те най-гледани в ефира на малкия екран и голяма заслуга за това, колкото и да е неуместно, има самата тя. Николета има стотици хиляди почитатели във Facebook, които наблюдават всяка нейна стъпка.

В последна сметка било взето решение Николета Лозанова да бъде отстранена от „ Папараци”. Паралелно от малкия екран са почнали договаряния с Венета Райкова, която до петък се изявяваше с предаването си „ Горещите интервюта” в ефира на кабеларката Би Ай Ти. В последна сметка Венета е подписала контракт с bTV против 10 000 лева месечна заплата и в средата на септември ще изгрее като звезда на клюкарското шоу в народен ефир.

Слух сочи, че Николета ще стане лице на Нова телевизия и ще се включи в новия сезон на „ ВИП Брадър”. Вариантите били два – или като участник в Къщата, или като втори водещ на мястото на Алекс Сърчаджиева. Развоят на събитията идва дюшеш за Нова, които си обезпечават топ звезда във „ ВИП Брадър”, поднесена им неособено далновидно на тепсия от най-големия съперник.

Предаването от 3 години се опитваше да я убеди да взе участие, а в този момент най-сетне Николета е свободна. Според източник, от риалити шоуто договарят да я привлекат с прословут хонорар от 200 000 лв..

Повече от ясно е, че включването й ще притегли още повече фенове пред екрана, а от заран до вечер всички ще разискват държанието на скандалната футболна брачна половинка.

Николета имала тлъста наказателна клауза към bTV, която също щяла да бъде платена от Нова. Телевизията възнамерява да подпише общоприет контракт с нея и да я употребява за всичките си излъчвания, както и за уеб страниците си. Нова има солидно наличие онлайн и продуцира лични уеб сериали. Най-вероятно Лозанова ще прави и свое шоу за един от уеб страниците на групата, което след това може да бъде пренесено и в тв ефира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР