Старата любов ръжда не хваща. Саня Борисова и Ники Илиев,

...
Старата любов ръжда не хваща. Саня Борисова и Ники Илиев,
Коментари Харесай

Отново се събраха

Старата обич наслойка не хваща. Саня Борисова и Ники Илиев, които дълги години бяха една от най-обсъжданите всемирски двойки у нас, още веднъж се събраха. Но не като гаджета, а като сътрудници в специалността.

Ники и Саня застанаха пред камерата поради дебютния режисьорски филм на актрисата, която очевидно гласоподава огромно доверие на другояче някогашния си обичан.

Лентата е с работно заглавие " Кармични връзки ", а в нея Саня е и режисьор, сценарист и реализатор на основната роля. Тя е също и копродуцент дружно с Никол Предьова и Богомил Грозев.

Във кино лентата Ники Илиев пък взе участие единствено като артист, макар че от дълго време е и режисьор, а фотосите към този момент вървят във фитнеса на известен столичен хотел. Наскоро артистът даже пусна в профила си малко видео от работния развой, в който е уловил и някогашната си брачна половинка Саня Борисова, която следи подготовката преди началото на фотосите, поставила слушалки на врата си.

Пред камерата застава и Елена Петрова, като се чака да се причислят още и Рая Пеева, Иво Аръков, Боян Младенов и Свежен Младенов. Премиерата на лентата евентуално ще бъде на 14 февруари идната година, написа blitz.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР