Стара Загора. В навечерието на Деня на народните будители, младежите

...
Стара Загора. В навечерието на Деня на народните будители, младежите
Коментари Харесай

Mладежите от ГЕРБ – Стара Загора изписаха азбуката върху паркова алея

Стара Загора. В навечерието на Деня на националните будители, младежите от ГЕРБ изписаха буквите от писмеността върху алея в парк „ Зеленият чеп “ в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Идеята на младежите е освен да отбележат празника, който съхранява устрема към познания, само че и да създадат атрактивна една от източните алеи.
„ Още до момента в който боядисвахме контурите, макар че бе на смрачаване, имаше родители, които се разхождаха с децата си – малчуганите се втурнаха да си разпознават и демонстрират буквите от името, което за нас значи, че самодейността ни е и любознателна, и занимателна за най-малките старозагорчета “, споделиха от МГЕРБ – Стара Загора. Младите хора са безапелационни, че с изрисуването на писмеността способства както за запазване на родолюбието, по този начин и за потвърждение на почитание към всички български просветители.
Своебразната алея с букви бе направена от над 20 младежи от старозагорската конструкция на партията. Боята е специфична, с цел да издържи по-дълго на атмосферните въздействия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР