Стара Загора. В навечерието на 6-ти май-Ден на храбростта и

...
Стара Загора. В навечерието на 6-ти май-Ден на храбростта и
Коментари Харесай

Стара Загора: На тържествена церемония бяха наградени заслужили военни от Втора механизирана бригада

Стара Загора. В навечерието на 6-ти май-Ден на храбростта и Празник на българската войска на тържествена гала в Стара Загора бяха наградени заслужили военни от Втора механизирана бригада. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
На церемонията участваха Иванка Сотирова, зам.-кмет на Община Стара Загора, Димитър Драчев, зам. регионален шеф, Николай Колев, шеф на Първо ръководство „ Полиция “, представители на държавни институции, шеф отдели в Община Стара Загора, представители на компании.
„ Изключителната чест, с която българският народ е удостоил Българската войска е отговорност за нас. Безбройни са образците на подвиг, който са показали нашите прародители, с цел да ни има през днешния ден, с цел да я има България. В навечерието на този заветен празник да си пожелаем здраве за всички нас и разцвет за страната “, сподели в словото си бригаден военачалник Костадин Кузмов, пълководец на Втора механизирана бригада.
За реализирани високи резултати в работата бяха наградени военнослужещи от състава на бригадата с плакети и предметни награди.
Общо 139 души пък са отличени с оповестяване на признателност.
В края на церемонията водосвет за здраве отслужиха архимандрит Богослов и старозагорски свещеници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР