Стара Загора. Със заповед на кмета на Община Стара Загора

...
Стара Загора. Със заповед на кмета на Община Стара Загора
Коментари Харесай

Стара Загора: Комисия проверява спортните и детски съоръжения в общината

Стара Загора. Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров е избрана комисия от длъжностни лица, която би трябвало да извърши инспекция на положението, техническата редовност и сигурността за употреба на спортните и детски уреди за игра на територията на цялата община, преди началото на новата образователна година. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Проверката ще обхване територията на детските площадки, спортните обекти – игрища, паркове, стадиони и уреди към тях в Стара Загора и обитаемоте места от общината, спортните и детски уреди за игра на територията на учебни заведения, детски градини и детски ясли в дребните обитаеми места.
Председател на комисията е Ангел Стоманярски – шеф на общинския отдел „ Контрол по строителството “. В нея влизат експерти от общината и шефове на учебни заведения, детски градини и детски ясли на територията на Община Стара Загора.
В период до 15 септември 2017 година комисията ще изготви отчет за механически неизправните и небезопасни за употреба обекти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР