Стара Загора. Работата на 240-те депутати в българския парламент бе

...
Стара Загора. Работата на 240-те депутати в българския парламент бе
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ: Третият модул на форума „Смяна на местата – младите реагират“ разкри тънкостите при държавното управление

Стара Загора. Работата на 240-те депутати в българския парламент бе показана от народни представители от разнообразни политически партии по време на третия модул на конгрес „ Смяна на местата – младите реагират “. Над 40 бяха младежите от Стара Загора и Казанлък, които с интерес се включиха и тази събота в самодейността на депутата от ГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев. Това оповестиха от пресцентъра на партията . „ Постоянно чуваме какъв брой апатични са по отношение на всичко, с изключение на новите технологии, младежите. Как не се интересуват от политика, че не са дейна част от гражданското общество, като изключим обществените мрежи. Ето, в противен случай – това е третият модул, който организираме от началото на януари, и ползата към момента е жив в очите ви “, това сподели при откриването на събитието Радостин Танев.
„ Идеята е да покажем, че младежите имат своето полагащо им се място освен в политиката, тъй като свежите хрумвания са значима част от развиването на обществото ни като цяло. Радвам се, че успяхме да ви срещнем с представителите на локалното самоуправление, от които научихте каква е функционалността на общината, каква е на общинския съвет. Успяхме и да разберем, от първо лице, детайлности от работата на регионалния шеф и народните представители. Така към този момент решенията, които вършиме ще са осведомени, ще знаете от кого и по кое време се търси отговорност за несвършена работа “, акцентира Танев.
За дамите в политиката и по какъв начин умеят да се оправят със семейство и професионални задания еднообразно сполучливо приказва пред младежите зам.-председателят на Комисията по обучение на Народното събрание Галя Захариева. Тя показа своя дълготраен опит и в чисто човешки проект, само че не пропусна да подчертае какъв брой значимо е да се има вяра в фантазиите, изключително младежките, само че и да се мисли в вероятност за обучение и реализация. Широка полемика провокира тематиката „ Всички гледни точки “, която събра пред младежите ръководещи и съпротива както на държавно равнище, по този начин и на локално. Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев, старозагорският регионален координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов, националният представител от Българска социалистическа партия Георги Гьоков, общинският ръководител на Българска социалистическа партия Валентина Бонева, националният представител от ВОЛЯ Кръстина Таскова и сътрудника й от Движение за права и свободи Халил Летифов споделиха своите визии за младежите, за популизма, за действителните политики, за отговорностите, за методите на ръководство пред младежката публика. Въпросът, който бе най-задаван по време на последната част от форума бе – какво дава, само че и какво взема политиката от младежите, които потеглят по пътя й. Отговорите бяха идентични – тя дава опция да се трансформира животът на доста хора към по-добро, с цената на доста труд, само че и лишава персоналното време. Всички посетители потвърдиха обаче, че си заслужава щом идеята е по-добро бъдеще за идните генерации.
По време на форума бяха наранени и тематики, свързани с все по-голямата част от информацията, която идва непосредствено от обществените мрежи и по какъв начин този мощен информативен поток постоянно отдръпва младежите от значимите вести.
За европейските практики и младите лица в Европейския парламент, както и какъв брой не е надалеч в действителност Брюксел от всекидневието на българите, приказва Ангел Филипов, който е част от екипа на евродепутата Асим Адемов ГЕРБ/ЕНП. Той изясни и опциите за стажуване в сърцето на Европа, които се оферират и са налични за всички искащи, които дават отговор на изсикванията.
„ В края на последната част от форума, след извършена анкета през трите модула, стана ясно, че младежите от района имат потребност от сходни срещи и уточнения от първо лице. Над 80% от всички над 60 младежи, които се включиха в „ Смяна на местата – младите реагират “, са дали отговор с „ изрично – да “ на въпроса: Спомогна ли форумът за усилването на интереса ви към публичния живот в страната “, заключи в края на последния модул Радостин Танев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР