Стара Загора. Пътуващо лятно кино с БНТ“ ще гостува днес

...
Стара Загора. Пътуващо лятно кино с БНТ“ ще гостува днес
Коментари Харесай

„Пътуващо лятно кино с БНТ“ ще гостува в Стара Загора

Стара Загора. „ Пътуващо лятно кино с Българска национална телевизия “ ще гостува през днешния ден в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Стартирала през 2012 година, самодейността на Българската национална телевизия получи поддръжката на всички български общини, невиждан публичен отзив и влиятелните награди Eventex Awards България, Eventex Awards International, „ Златно сърце ”, както и най-важната – любовта на феновете!
Прожекцията стартира в 21.00 часа в Античния конгрес „ Августа Траяна “. Ще бъдат показани два късометражни кино лентата: „ Пеперуди “ (NO BLINK), „ Дебют “ (EU&ME) и пълнометражният: „ 8’19’’.
Тази година прожекцията ще се предхожда от Пътуваща детска библиотека. Тя ще бъде ситуирана в Античния конгрес. Децата на Стара Загора могат да я посетят от 18.30 до 19.30 часа. Желаещите могат да донесат томчета от домашната си библиотека, да дарят и да получат други. В книжките те ще оставят и своето обръщение към идващите читатели. Кампанията Пътуваща библиотека е част от самодейността на „ Лятно кино с Българска национална телевизия “ и има за цел да възроди както изчезващите кина, по този начин и отношението на подрастващите към книгите и четенето.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР