Стара Загора отново е домакин на най-чаканото събитие за почитателите

...
Стара Загора отново е домакин на най-чаканото събитие за почитателите
Коментари Харесай

Хиляди фенове на автомобилите очаква 21-вият Национален BMW Събор в Стара Загора

Стара Загора още веднъж е хазаин на най-чаканото събитие за феновете на немското автомобилостроене – Национален BMW събор 2023. Събитието ще се организира на към този момент познатото място – Летището в Стара Загора, тази събота - 17 юни, с публично разкриване в 10.00 часа.

Мощен плач на коли дават обещание уредниците. Реставрирани и добре обгрижвани класики ще застанат до последните модели от марката и това е единствено част от плануваните действия. По време на събора, по традиция, зрелищно дрифт шоу, мил съревнование и дрифт такси ще донесат спомагателни страсти за публиката. През целия ден ще има опция и за любителски надпревари. Програмата включва още доста музика и състезания, с атрактивни награди от сътрудниците на националната среща. Специална лотария ще награди някой „ с бензин в кръвта “ с нов автомобил. Това се случва за първи път по време на обичайните годишни срещи на почитателите на марката.
-->
Всичко любопитно, обвързвано с идното събитие, е споделено на фейсбук страницата на уредниците BMW Club Bulgaria. До момента, към 4 хиляди души са декларирали интерес към събитието. Билети има в мрежата на Евентим.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР